Εκδήλωση Αφιέρωμα Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου στον Ποιητή Γιώργο Σεφέρη

Φίλες και φίλοι

Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων το Σάββατο 13 Απριλίου ώρα 19.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου ( Αρχιμήδους και Ιπποκράτους) με ώρα έναρξης 19.00 παρουσιάζει αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα Νομπελίστα ποιητή και διπλωμάτη Γιώργο Σεφέρη.

Αφήγηση της ζωής και του έργου του νομπελίστα ποιητή θα παρακολουθήσουμε από τις κ..Γαστεράτου Κατερίνα,Γραικούση Γεωργία,Μπάμπουρα Άννα, Φλαμιάτου Σοφία, και απαγγελίες ποιημάτων από την κ. Γεωργάτου Ευτυχία και τον κ. Καννέλο Βασίλη.Την τεχνική επιμέλεια θα έχει ο κ. Αυγουστίνος Κονδύλης.Η σκηνοθεσία η επεξεργασία των κειμένων των video και εικόνων είναι του κ. Γιάννη Ζαβιτσάνου.Η συνολική διάρκεια της εκδήλωσης έχει εκτιμηθεί 95 περίπου λεπτά .
Φίλες και φίλοι.

Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου συνεχίζει ανελλιπώς για δέκατη τρίτη χρονιά αφιέρωμα σε Έλληνες των γραμμάτων και των τεχνών που προσέφεραν τα μέγιστα στον Ελλαδικό πολιτισμό.

Σας προσκαλούμε να μετάσχετε στην εκδήλωση-αφιέρωμα του Συλλόγου μας στον μεγάλο Έλληνα Νομπελίστα ποιητή Γιώργο Σεφέρη.

Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου