Φασιστική επίθεση στα γραφεία της δ.κ. «Όλοι για την Λευκάδα»- (updated)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ                        «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου φασίστες επιτέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα».

Είναι η 3η επίθεση που δέχεται η Κίνησή μας στο διάστημα των 13 χρόνων δράσης της, όλες σε προεκλογικές περιόδους.   Η πρώτη ήταν το 2010, η δεύτερη το 2014 και η τρίτη χθες, ακριβώς τη μέρα της μαύρης επετείου για την Κατάλυση της Δημοκρατίας στη Χώρα μας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της χθεσινής επίθεσης, αφού ο επικεφαλής της Παράταξής μας και Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, είχε δηλώσει και δηλώνει δημόσια ότι είναι απέναντι στο φασισμό.

Η επίθεση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και να επικροτήσει την επιλογή του υποψήφιου Δημάρχου και Δημάρχου Λευκάδας Κωνσταντίνου Δρακονταειδή για τον πλουραλισμό και την ευρύτητα των κοινωνικών δημοκρατικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Ψηφοδέλτιό μας και το στηρίζουν.

Τέτοιες άνανδρες επιθέσεις φασιστών που κρύβονται στο σκοτάδι, δεν μας πτοούν. Αντίθετα μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε να συν-αγωνιζόμαστε  με τους πολίτες για έναν Δημοκρατικό, Ανοιχτό και Αλληλέγγυο Δήμο Λευκάδας.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να εναντιωθούν σε φαινόμενα τέτοιου είδους.

Από την Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

 

Ανακοίνωση σχετικά, εξέδωσε και η ΛΑΣΥ Λευκάδας:

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταδικάζει τους βανδαλισμούς από φασιστοειδή στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Όλοι για τη Λευκάδα» του νυν Δημάρχου Κ. Δρακονταειδή. Τέτοιες ενέργειες, μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό κίνημα. Αντίθετα, είναι βούτυρο στο ψωμί όλων εκείνων που θέλουν να αποπροσανατολίσουν το λαό από την πάλη για τα λαϊκά προβλήματα.