Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο της τηλεμετρίας (δελτίο τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο της τηλεμετρίας στον Δήμο Μεγανησίου
Με αίσθημα ικανοποίησης για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας στον Δήμο Μεγανησίου, για την έναρξη των εργασιών του σημαντικού έργου εφαρμογής συστήματος τηλεμετρίας στο νησί μας.
Με συνολικό προϋπολογισμό 100.000€ το σύστημα τηλεμετρίας, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα έργα ύδρευσης που έχουν ήδη υλοποιηθεί, θα συμβάλει τα μέγιστα στην καλύτερη διαχείριση του νερού παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για εντοπισμό ενδεχομένων διαρροών (αφανών και μη), καθώς και στοιχεία απαραίτητα για τον ποσοτικό υπολογισμό των υδατικών αποθεμάτων αλλά και για τον καλύτερο συντονισμό του ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση βλαβών.
Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν εντός του μήνα.
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΛΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
Σημ. ΜΤ: Να σημειώσουμε εδώ ότι το έργο είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο ακούγεται, μιας και, μεταξύ άλλων, θα σώσει τεράστιες ποσότητες νερού αφού θα γίνεται άμεσα αντιληπτή σε έναν υπολογιστή στον δήμο η οποιαδήποτε διαρροή, ακόμα και αν είναι υποθαλάσσια, υπόγεια κτλ. Φυσικά να θυμίσουμε ότι ήταν ενταγμένο στο μεγάλο έργο της ύδρευσης που άφησε παρακαταθήκη η δημοτική αρχή του Στάθη Ζαβιτσάνου και που απλά καθυστέρησε να υλοποιηθεί.