Ευχαριστήριο Γρηγόρη Κατωπόδη, Αντωνίας Μήτρου & Θοδωρή Κατωπόδη, Γονέων και Αδερφού του Ντίνου

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όσους μας συμπαραστάθηκαν στον άδικο χαμό του γιου και αδελφού μας Κωνσταντίνου Κατωπόδη.

Ο Κωνσταντίνος μας πάλεψε σκληρά 2 χρόνια με την επάρατη νόσο, οπλισμένος με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, με υπομονή, με δύναμη και έπεσε με ψηλά το κεφάλι.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που τον βοήθησαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, τον κ. Αλέξανδρο Αρδαβάνη, τον κ. Μάκη Ανδριώτη, τον κ. Μανώλη Τζιράκη, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Αγίου Σάββα, που στάθηκε με αυταπάρνηση δίπλα στο παιδί μας.

Τους φίλους του, τους συμμαθητές του και τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που ήταν δίπλα του ως την τελευταία στιγμή.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στη δύσκολη ώρα τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τους Υπουργούς κ.κ. Παπά, Σκουρλέτη, Κουρουμπλή, Μπαλάφα, Βίτσα, Φωτίου, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Σχοινά, την Αντιπεριφερειάρχη κα Κυπριανίδου, τους συναδέλφους μου Δημάρχους, τον Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα Υμηττού κ.κ. Δανιήλ και τους ιερείς που τέλεσαν τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Βύρωνα.

Πάνω απ΄όλα όμως ευχαριστώ, όλους τους απλούς συμπολίτες μας στο Βύρωνα.

Σαν οικογένεια θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία του Βύρωνα:

Με τη βοήθεια όλων σας  θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε τον ανείπωτο πόνο μας και να τον κάνουμε δημιουργία για το καλό των συνανθρώπων μας.

Πηγή: Δήμος Βύρωνα